Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorHasoňová, Lucie
dc.date.accessioned2021-01-25T07:49:26Z
dc.date.available2021-01-25T07:49:26Z
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/427
dc.format.extent220 stran :
dc.subjectpotravinářský průmysl
dc.subjectpotravinářská chemie
dc.subjectpotravinářská mikrobiologie
dc.subjectbezpečnost potravin
dc.subjectmléko
dc.subjectanalýza potravin
dc.subjectPotravinářský průmysl. Kvasný průmysl.
dc.titleVybrané aspekty kvality a zdravotní nezávadnosti mléka
dc.title.alternativeVybrané aspekty kvality a zdravotní nezávadnosti mlékaSelected aspects of quality and safety of milk
dc.typehabilitační práce


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam