Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author | Hasoňová, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T07:49:26Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T07:49:26Z | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/427 | |
dc.format.extent | 220 stran : | |
dc.subject | potravinářský průmysl | |
dc.subject | potravinářská chemie | |
dc.subject | potravinářská mikrobiologie | |
dc.subject | bezpečnost potravin | |
dc.subject | mléko | |
dc.subject | analýza potravin | |
dc.subject | Potravinářský průmysl. Kvasný průmysl. | |
dc.title | Vybrané aspekty kvality a zdravotní nezávadnosti mléka | |
dc.title.alternative | Vybrané aspekty kvality a zdravotní nezávadnosti mlékaSelected aspects of quality and safety of milk | |
dc.type | habilitační práce | |
Soubory tohoto záznamu
- Název:
- HP_Hasonova.pdf
- Velikost:
- 1.784Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Habilitační práce Lucie Hasoňová
- Název:
- Posudky_Lucie_Hasonova_Redigov ...
- Velikost:
- 664.3Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudky Lucie Hasoňová
- Název:
- Ostatni_podklady_Luice_Hasonov ...
- Velikost:
- 1019.Kb
- Formát:
- PDF
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam