Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author | Bártová, Veronika | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T07:49:26Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T07:49:26Z | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/428 | |
dc.format.extent | 72 stran, 115 nečíslovaných listů příloh : | |
dc.subject | rostlinná výroba | |
dc.subject | brambor obecný | |
dc.subject | rostlinné bílkoviny | |
dc.subject | biochemie | |
dc.subject | analýza potravin | |
dc.subject | Rostlinná výroba | |
dc.title | Variabilita obsahových a vybraných funkčních vlastností hlízových bílkovin brambor v rámci rodu Solanum / | |
dc.type | habilitační práce | |
Soubory tohoto záznamu
- Název:
- HP_Bartova.pdf
- Velikost:
- 2.525Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Habilitační práce Veronika Bártová
- Název:
- Posudky_Veronika_bartova_Redig ...
- Velikost:
- 2.544Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudky Veronika Bártová
- Název:
- Ostatni_podklady_Veronika_Bart ...
- Velikost:
- 746.7Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Ostarní podklady Veronika Bártová
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam