Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorZdeňka, Smutnácze
dc.contributor.authorBarbora, Dužícze
dc.contributor.authorVávra, Jancze
dc.date.accessioned2021-05-05T06:26:12Z
dc.date.available2021-05-05T06:26:12Z
dc.date.issued2020cze
dc.identifier.issn0139-7781cze
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/844
dc.description.abstractČlánek, představující změny vztahu k jídlu v Česklu během pandemie Covid-19, první díl.cze
dc.formatp. 52cze
dc.language.isoczecze
dc.publisherČeský zahrádkářský svazcze
dc.relation.ispartofZahrádkář: Rádce ovocnářů, zelinářů, květinářů, vinařů a ostatních pěstitelů, volume Neuveden, issue: 10cze
dc.subjectzahradacze
dc.subjectcovid-19cze
dc.subjectjídlocze
dc.subjectpandemiecze
dc.titleNa stopě odolnosti českého stravování vůči krizímcze
dc.typearticlecze
dc.identifier.obd43887570cze
dc.peerreviewedyescze
dc.publicationstatuspostprintcze
dc.relation.publisherversionhttps://tichaudrzitelnost.geogr.muni.cz/wp-content/uploads/2020/12/2020-10-Zahradkar-Smutna-a-kol.pdfcze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam