dc.contributor.author | Zdeňka, Smutná | cze |
dc.contributor.author | Barbora, Duží | cze |
dc.contributor.author | Vávra, Jan | cze |
dc.date.accessioned | 2021-05-05T06:26:12Z | |
dc.date.available | 2021-05-05T06:26:12Z | |
dc.date.issued | 2020 | cze |
dc.identifier.issn | 0139-7781 | cze |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/844 | |
dc.description.abstract | Článek, představující změny vztahu k jídlu v Česklu během pandemie Covid-19, první díl. | cze |
dc.format | p. 52 | cze |
dc.language.iso | cze | cze |
dc.publisher | Český zahrádkářský svaz | cze |
dc.relation.ispartof | Zahrádkář: Rádce ovocnářů, zelinářů, květinářů, vinařů a ostatních pěstitelů, volume Neuveden, issue: 10 | cze |
dc.subject | zahrada | cze |
dc.subject | covid-19 | cze |
dc.subject | jídlo | cze |
dc.subject | pandemie | cze |
dc.title | Na stopě odolnosti českého stravování vůči krizím | cze |
dc.type | article | cze |
dc.identifier.obd | 43887570 | cze |
dc.peerreviewed | yes | cze |
dc.publicationstatus | postprint | cze |
dc.relation.publisherversion | https://tichaudrzitelnost.geogr.muni.cz/wp-content/uploads/2020/12/2020-10-Zahradkar-Smutna-a-kol.pdf | cze |