Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorBarbora, Dužícze
dc.contributor.authorZdeňka, Smutnácze
dc.contributor.authorVávra, Jancze
dc.date.accessioned2021-05-05T06:26:15Z
dc.date.available2021-05-05T06:26:15Z
dc.date.issued2020cze
dc.identifier.issn0139-7781cze
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/847
dc.description.abstractČlánek, zabývající se změnami vztahu Čechů k potravinám během pandemie Covid-19.cze
dc.formatp. 56cze
dc.language.isoczecze
dc.publisherČeský zahrádkářský svazcze
dc.relation.ispartofZahrádkář: Rádce ovocnářů, zelinářů, květinářů, vinařů a ostatních pěstitelů, volume Neuveden, issue: 11cze
dc.subjectcovid-19cze
dc.subjectjídlocze
dc.subjectudržitelnostcze
dc.subjectzahradacze
dc.titleNa stopě odolnosti českého stravování vůči krizím IIcze
dc.typearticlecze
dc.identifier.obd43887571cze
dc.peerreviewedyescze
dc.publicationstatuspostprintcze
dc.relation.publisherversionhttps://tichaudrzitelnost.geogr.muni.cz/wp-content/uploads/2020/12/2020-11-Zahradkar-Duzi-a-kol.pdfcze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam