Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorToušek, Radek
dc.contributor.authorHorák, Pavel
dc.date.accessioned2021-11-26T13:36:39Z
dc.date.available2021-11-26T13:36:39Z
dc.date.issued2008
dc.date.submitted2008-10-17
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10040
dc.description.abstractAnalýza stavu a pohybů zásob u vybrané mlékarenské sortimentní skupiny (tavené sýry) a návrh opatření ke snížení vázanosti kapitálu v zásobách a zvýšení úrovně dodavatelských služeb. Analýza sortimentu metodou ABC.cze
dc.format85 s., 5 s.příloh
dc.format85 s., 5 s.příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectLogistikacze
dc.subjectvýrobacze
dc.subjectmlékarenský průmyslcze
dc.subjectzásobycze
dc.subjectoptimalizacecze
dc.subjectLogisticseng
dc.subjectproductioneng
dc.subjectdairy industryeng
dc.subjectstockseng
dc.subjectoptimalizationeng
dc.titleŘízení zásob v mlékárenském průmyslucze
dc.title.alternativeInventory management in the dairy industryeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag3431
dc.description.abstract-translatedAnalysis of the situation and the movements of stocks in selected dairy product line and s proposal for measures to reduce the capital intensity in stocks and an increase the quality of supply of services. Analysis of manufactured products by ABC method.eng
dc.date.accepted2008-11-24
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam