Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠkodová Parmová, Dagmar
dc.contributor.authorAdriánová, Jana
dc.date.accessioned2021-11-26T13:37:44Z
dc.date.available2021-11-26T13:37:44Z
dc.date.issued2008
dc.date.submitted2008-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10150
dc.description.abstractZákladním cílem této diplomové práce bylo zjištění nových trendů v gastronomii a jejich uplatnění v současném životě. Především, jak na tyto novodobé trendy reagují lidé, jaké jsou jejich požadavky a do jaké míry je aplikují nebo přijímají. Dále, jak vnímají ''zážitkovou gastronomii'', čemu dávají přednost a zda jsou spokojeni či naopak.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectzážitekcze
dc.subjectrestauracecze
dc.subjecttrendcze
dc.subjecttourismeng
dc.subjectgastronomyeng
dc.subjectexperienceeng
dc.subjectrestauranteng
dc.subjecttrendeng
dc.titleVyužití trendu zážitkového turismu v gastronomiicze
dc.title.alternativeTHE USAGE OF THE TREND OF THE EXPERIENCE TOURISM IN GASTRONOMYeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag5726
dc.description.abstract-translatedThe basic aim of this thesis was a discovery of new trends in gastronomy and their use in contemporary life. Especially, how people react to the modern trends, what are their claims and what measurement they apply or accept them. How they perceive ''experience gastronomy'', what they prefer and whether they are satisfied or not.eng
dc.date.accepted2008-06-16
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam