dc.contributor.advisor | Leština, Jan | |
dc.contributor.author | Michalcová, Petronila | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T13:38:00Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T13:38:00Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.date.submitted | 2008-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10167 | |
dc.description.abstract | Analýza různých faktorů výroby hovězího a vepřového masa ve vztahu ke konkurenceschopnosti | cze |
dc.format | 74 | |
dc.format | 74 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | hovězí maso | cze |
dc.subject | vepřové maso | cze |
dc.subject | výroba | cze |
dc.subject | skot | cze |
dc.subject | prasata | cze |
dc.subject | náklady | cze |
dc.subject | ceny | cze |
dc.subject | konkurenceschopnost | cze |
dc.subject | beef meat | eng |
dc.subject | pork meat | eng |
dc.subject | production | eng |
dc.subject | cost | eng |
dc.subject | cattle | eng |
dc.subject | pigs | eng |
dc.subject | cost | eng |
dc.subject | prices | eng |
dc.subject | competition | eng |
dc.title | Konkurence výroby hovězího a vepřového masa | cze |
dc.title.alternative | Competition of production of beef and pork meat | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 5774 | |
dc.description.abstract-translated | Analyse of various factors of production of beef and pork meat in relation to competition | eng |
dc.date.accepted | 2008-06-19 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |