Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLeština, Jan
dc.contributor.authorMichalcová, Petronila
dc.date.accessioned2021-11-26T13:38:00Z
dc.date.available2021-11-26T13:38:00Z
dc.date.issued2008
dc.date.submitted2008-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10167
dc.description.abstractAnalýza různých faktorů výroby hovězího a vepřového masa ve vztahu ke konkurenceschopnosticze
dc.format74
dc.format74
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjecthovězí masocze
dc.subjectvepřové masocze
dc.subjectvýrobacze
dc.subjectskotcze
dc.subjectprasatacze
dc.subjectnákladycze
dc.subjectcenycze
dc.subjectkonkurenceschopnostcze
dc.subjectbeef meateng
dc.subjectpork meateng
dc.subjectproductioneng
dc.subjectcosteng
dc.subjectcattleeng
dc.subjectpigseng
dc.subjectcosteng
dc.subjectpriceseng
dc.subjectcompetitioneng
dc.titleKonkurence výroby hovězího a vepřového masacze
dc.title.alternativeCompetition of production of beef and pork meateng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag5774
dc.description.abstract-translatedAnalyse of various factors of production of beef and pork meat in relation to competitioneng
dc.date.accepted2008-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam