dc.contributor.advisor | Vácha, František | |
dc.contributor.author | Macek, Josef | |
dc.date.accessioned | 2021-11-19T11:44:44Z | |
dc.date.available | 2021-11-19T11:44:44Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.date.submitted | 2010-05-07 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/1040 | |
dc.description.abstract | Rybí maso, hlavně sladkovodních ryb, je typ zboží, které by mělo být doporučováno z hlediska zdravé výživy.Rybí maso bude mít na trhu dobrou perspektivu. Proto zvládnutí zpracovatelských metod a samozřejmě jejich následující aplikace, jsou velmi důležité pro poptávku po rybím mase.S rozvojem metod zpracování ryb je stále větší důraz kladen na tržní uplatnění výrobků z ryb přitom sortimentní skladba ryb a výrobku z ryb je v České republice poměrně úzká. Cílem mé práce je prověřit možnosti obchodní strategie a posoudit komplexnost vazeb v sortimentu nabídky produktů a u vybraných produktů určit parametry textury. | cze |
dc.format | 53 s.,17 příloh | |
dc.format | 53 s.,17 příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | rybí | cze |
dc.subject | maso | cze |
dc.subject | sladkovodních | cze |
dc.subject | ryb | cze |
dc.subject | sortiment | cze |
dc.subject | product | cze |
dc.subject | textura | cze |
dc.subject | vývoj | cze |
dc.subject | zpracování | cze |
dc.subject | fish | eng |
dc.subject | meat | eng |
dc.subject | freshwatter | eng |
dc.subject | product | eng |
dc.subject | texture | eng |
dc.subject | development | eng |
dc.subject | process | eng |
dc.title | Vývoj produktů ze sladkovodních ryb | cze |
dc.title.alternative | Development product from freshwater fish | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 7545 | |
dc.description.abstract-translated | Fish, mainly freshwater fish, the type of goods that should be recommended in terms of healthy living. Fish will have good market prospects in future. Therefore, mastering processing methods and their subsequent applications, of course, are very important to the demand for fish. With development of methods of fish processing is an increasing emphasis on the application market of fish products while the product mix of fish and fish products in the Czech Republic is relatively narrow. The aim of my work is to examine how business strategy assesses the complexity of linkages in the range of product offers and by the selected products determine the parameters of texture. | eng |
dc.date.accepted | 2010-06-17 | |
dc.description.department | Fakulta rybářství a ochrany vod | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Rybářství | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zootechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |