Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŘehoř, Petr
dc.contributor.authorMorťaniková, Iveta
dc.date.accessioned2021-11-26T14:07:16Z
dc.date.available2021-11-26T14:07:16Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10456
dc.description.abstractCílem diplomové práce "Hodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku pomocí metod strategického řízení" bylo na základě využití postupů a metod strategického řízení zhodnotit konkurenceschopnost Rodinného pivovaru Bernard na trhu a navrhnout vhodnou strategii vedoucí k jejímu zvýšení. Vnější prostředí podniku bylo analyzováno prostřednictvím metod STEP analýzy a Porterova modelu pěti konkurenčních sil, vnitřní prostředí podniku bylo zhodnoceno analýzou jednotlivých funkcionálních oblastí podniku. Prostřednictvím dotazníkového šetření bylo zjišťováno, jak je pivo a pivovar zákazníky vnímán a jak hodnotí propagaci či jeho postavení mezi ostatními značkami. Na základě provedených analýz vnějšího a vnitřního prostředí a dotazníkového šetření byla provedena SWOT analýza, zhodnocena tržní pozice a navržena vhodná strategie.cze
dc.format92 s., 6 s. obr. příloh
dc.format92 s., 6 s. obr. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectKonkurenceshopnostcze
dc.subjectSWOT analýzacze
dc.subjectstrategiecze
dc.subjectpivovarcze
dc.subjectanalýza.cze
dc.subjectCompetitivenesseng
dc.subjectSWOT Analysiseng
dc.subjectStrategyeng
dc.subjectBreweryeng
dc.subjectAnalysis.eng
dc.titleHodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku pomocí metod strategického řízenícze
dc.title.alternativeEvaluation of the competitiveness of the company selected by the methods of strategic managementeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag11288
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis deals with the evaluation of the competitiveness of selected company. I used strategic analysis to evaluate the position of the Family brewery Bernard in the market. I assessed the external environment by STEP analysis and Porter´s model and internal environment by analysis of results in functional areas. Questionannire survey is part of the analysis. SWOT analysis was used for overall assessment of the competitiveness. In the last part, there are the suggestions and recommendations for suitable strategy on the market.eng
dc.date.accepted2010-06-09
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam