Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSuchý, Karel
dc.contributor.authorCísař, Pavel
dc.date.accessioned2021-11-26T14:09:05Z
dc.date.available2021-11-26T14:09:05Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2008-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10602
dc.format52
dc.format52
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectDusičnanycze
dc.subjectzeleninacze
dc.subjectlimitní množství nitrátůcze
dc.subjectNitrateseng
dc.subjectvegetableseng
dc.subjectlimiting quantity nitrateseng
dc.titleVyhodnocení obsahu nitrátů v základních druzích zeleniny distribuované obchodní sítí města České Budějovicecze
dc.title.alternativeEvaluation of nitrates content in basic types of vegetables available in market net of city České Budějoviceeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag5456
dc.date.accepted2010-02-04
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVšeobecné zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam