Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠkodová Parmová, Dagmar
dc.contributor.authorČerná, Jana
dc.date.accessioned2021-11-26T14:12:21Z
dc.date.available2021-11-26T14:12:21Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10737
dc.description.abstractDiplomová práce je zaměřena na analýzu řízení služeb a vztahů se zákazníky ve wellness hotelu Rezidence v Nových Hradech s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj podniku. Cílem diplomové práce je jednak analyzovat historii a současný vývoj podniku, kvalitu marketigové prezentace a komunikace služeb. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků, trendů v komunikaci následované vzájemnou komparací těchto dvou úhlů pohledu. Hlavním cílem bylo vytvoření návrhu učitých zlepšení resp. zvýšení konkurenceschoponosti nabídky této firmy.cze
dc.format110 s., 15 s. příloh
dc.format110 s., 15 s. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectAnalýzacze
dc.subjecthotelcze
dc.subjectmarketingová komunikacecze
dc.subjectwellnesscze
dc.subjectAnalysiseng
dc.subjectHoteleng
dc.subjectMarketing Communicationeng
dc.subjectWellnesseng
dc.titleAnalýza marketingové komunikace ve zvoleném podniku služeb a návrh možných zlepšenícze
dc.title.alternativeAnalysis of marketing communications in the selected services firm and proposal of possible improvementseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag9133
dc.description.abstract-translatedThis graduation theses were concerned with analysis of marketing communication in services - in the Wellness hotel Rezidence Nové Hrady. This theses was incurred during temporary opening of the hotel till finishing and opening new spaces. There is recapped a history of the hotel and executed detailed situation analysis in the analytical part. There were detection advantages and disadvantages, which should the hotel use for persuasion the costumers. The synthetic part consequent to the analytical work comprehensive of the new suggestions of marketing communication . This includes sphere:  increase in an occupanty rate of the hotel,  increase in a visit rate in the hotel restaurants,  increase in a number of congresses.eng
dc.date.accepted2009-06-08
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam