dc.contributor.advisor | Škodová Parmová, Dagmar | |
dc.contributor.author | Černá, Jana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T14:12:21Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T14:12:21Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.date.submitted | 2009-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10737 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce je zaměřena na analýzu řízení služeb a vztahů se zákazníky ve wellness hotelu Rezidence v Nových Hradech s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj podniku.
Cílem diplomové práce je jednak analyzovat historii a současný vývoj podniku, kvalitu marketigové prezentace a komunikace služeb. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků, trendů v komunikaci následované vzájemnou komparací těchto dvou úhlů pohledu. Hlavním cílem bylo vytvoření návrhu učitých zlepšení resp. zvýšení konkurenceschoponosti nabídky této firmy. | cze |
dc.format | 110 s., 15 s. příloh | |
dc.format | 110 s., 15 s. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Analýza | cze |
dc.subject | hotel | cze |
dc.subject | marketingová komunikace | cze |
dc.subject | wellness | cze |
dc.subject | Analysis | eng |
dc.subject | Hotel | eng |
dc.subject | Marketing Communication | eng |
dc.subject | Wellness | eng |
dc.title | Analýza marketingové komunikace ve zvoleném podniku služeb a návrh možných zlepšení | cze |
dc.title.alternative | Analysis of marketing communications in the selected services firm and proposal of possible improvements | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 9133 | |
dc.description.abstract-translated | This graduation theses were concerned with analysis of marketing communication in services - in the Wellness hotel Rezidence Nové Hrady. This theses was incurred during temporary opening of the hotel till finishing and opening new spaces.
There is recapped a history of the hotel and executed detailed situation analysis in the analytical part. There were detection advantages and disadvantages, which should the hotel use for persuasion the costumers.
The synthetic part consequent to the analytical work comprehensive of the new suggestions of marketing communication . This includes sphere:
 increase in an occupanty rate of the hotel,
 increase in a visit rate in the hotel restaurants,
 increase in a number of congresses. | eng |
dc.date.accepted | 2009-06-08 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |