Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorKozová, Mária
dc.date.accessioned2021-11-26T14:13:39Z
dc.date.available2021-11-26T14:13:39Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10765
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleZměny obsahu biologicky účinných polyaminů při skladování a zpracování vybraných potravních surovincze
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag16240
dc.date.accepted2009-06-25
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělská chemiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programChemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam