Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorMánková, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-30T09:53:05Z
dc.date.available2021-11-30T09:53:05Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11352
dc.description.abstractCílem práce je posoudit změnu kritérií pro hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu a zaměřit se na to, jaký vliv měla tato změna na jakost a kvalitu výrobků. Zpracovat přehledně systém hodnocení zdravotní nezávadnosti v období 1995-2007. V první části práce je popsán způsob kontroly zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu v ČR i v EU. Ve druhé části jsou popsány kontroly a výsledky veterinárního hygienického dozoru v letech 1995-2008.cze
dc.format85
dc.format85
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectbezpečnost potravincze
dc.subjectzdravotní nezávadnost potravincze
dc.subjectStátní veterinární správacze
dc.subjecthygienický veterinární dozorcze
dc.subjectsuroviny a potraviny živočišného původucze
dc.subjectfood safetyeng
dc.subjectthe State Veterinary Administration of the Czech Republiceng
dc.subjectHygiene Supervisoreng
dc.subjectraw materials and foods of animal origineng
dc.titleZpůsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008cze
dc.title.alternativeSafety food evaluation techniques and their influence on the quality of products in years 1995-2008eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag14683
dc.description.abstract-translatedThe primary aim of this diploma thesis is to describe the activities of the State Veterinary Administration of the Czech Republic (SVA) during the control of foods of animal origin and to find out the results of controls in the years 1995 to 2008. In the first part, there is solved the question of food safety in the Czech Republic (CZ) and the whole European Union (EU). In EU as well as in the CZ there exist a lot of controlling mechanisms which guarantee food safety. The second part is concentrated on the system of controls called Hygiene Supervisor, which is executed by SVA, and the analysis of the results of the controls in each year.eng
dc.date.accepted2011-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam