dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Mánková, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:53:05Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:53:05Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11352 | |
dc.description.abstract | Cílem práce je posoudit změnu kritérií pro hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu a zaměřit se na to, jaký vliv měla tato změna na jakost a kvalitu výrobků. Zpracovat přehledně systém hodnocení zdravotní nezávadnosti v období 1995-2007.
V první části práce je popsán způsob kontroly zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu v ČR i v EU. Ve druhé části jsou popsány kontroly a výsledky
veterinárního hygienického dozoru v letech 1995-2008. | cze |
dc.format | 85 | |
dc.format | 85 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | bezpečnost potravin | cze |
dc.subject | zdravotní nezávadnost potravin | cze |
dc.subject | Státní veterinární správa | cze |
dc.subject | hygienický veterinární dozor | cze |
dc.subject | suroviny a potraviny živočišného původu | cze |
dc.subject | food safety | eng |
dc.subject | the State Veterinary Administration of the Czech Republic | eng |
dc.subject | Hygiene Supervisor | eng |
dc.subject | raw materials and foods of animal origin | eng |
dc.title | Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008 | cze |
dc.title.alternative | Safety food evaluation techniques and their influence on the quality of products in years 1995-2008 | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 14683 | |
dc.description.abstract-translated | The primary aim of this diploma thesis is to describe the activities of the State Veterinary Administration of the Czech Republic (SVA) during the control of foods of animal origin and to find out the results of controls in the years 1995 to 2008. In the first part, there is solved the question of food safety in the Czech Republic (CZ) and the whole European Union (EU). In EU as well as in the CZ there exist a lot of controlling mechanisms which guarantee food safety. The second part is concentrated on the system of controls called Hygiene Supervisor, which is executed by SVA, and the analysis of the results of the controls in each year. | eng |
dc.date.accepted | 2011-06-21 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |