dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Navrátilová, Tereza | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:53:06Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:53:06Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11355 | |
dc.description.abstract | Cílem mé diplomové práce je sledovat vliv kvality masných výrobků a jejich složení z pohledu použitých surovin na výši produkce.
U vybraného sortimentu masných výrobků jsem se zaměřila na jejich kvalitu a sledování změny objemu suorvin podle zastoupení v masné výrobě. | cze |
dc.format | 52 stran | |
dc.format | 52 stran | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Chlorid sodný | cze |
dc.subject | bílkoviny | cze |
dc.subject | tuky | cze |
dc.subject | Sodium chloride | eng |
dc.subject | proteins | eng |
dc.subject | lipid | eng |
dc.title | Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu | cze |
dc.title.alternative | Quality of meat products and their influence on position on the market | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 14690 | |
dc.description.abstract-translated | Objective of my graduate work is tracing of influence quality meat products and their constitution according of used raw materials on highness of production.
By the chosen assortment of meat products was i fixated on their quality and monitoring of change dimension raw materials according substitution in meat production. | eng |
dc.date.accepted | 2011-06-21 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |