Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorNavrátilová, Tereza
dc.date.accessioned2021-11-30T09:53:06Z
dc.date.available2021-11-30T09:53:06Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11355
dc.description.abstractCílem mé diplomové práce je sledovat vliv kvality masných výrobků a jejich složení z pohledu použitých surovin na výši produkce. U vybraného sortimentu masných výrobků jsem se zaměřila na jejich kvalitu a sledování změny objemu suorvin podle zastoupení v masné výrobě.cze
dc.format52 stran
dc.format52 stran
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectChlorid sodnýcze
dc.subjectbílkovinycze
dc.subjecttukycze
dc.subjectSodium chlorideeng
dc.subjectproteinseng
dc.subjectlipideng
dc.titleJakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhucze
dc.title.alternativeQuality of meat products and their influence on position on the marketeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag14690
dc.description.abstract-translatedObjective of my graduate work is tracing of influence quality meat products and their constitution according of used raw materials on highness of production. By the chosen assortment of meat products was i fixated on their quality and monitoring of change dimension raw materials according substitution in meat production.eng
dc.date.accepted2011-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam