Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorPirtyáková, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-30T09:53:07Z
dc.date.available2021-11-30T09:53:07Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11356
dc.description.abstractVe své diplomové práci doporučuji provozní systém výběru vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Surovinu vybírám dle stanovených kritérií pro hodnocení jakosti surovin a vlivů, kterými jsou ovlivněna. Dále jsem posoudila možnosti využití norem hodnocení jakosti a kvality a na technologii výroby salámu Vysočina sestavila plán HACCP. Na závěr se zabývám současným trhem a spotřebou surovin pro masnou výrobu v ČR i v rámci celé EU.cze
dc.format87 s.
dc.format87 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmasocze
dc.subjectjakostcze
dc.subjecttrvanlivostcze
dc.subjecttrvanlivé a fermentované salámycze
dc.subjectsystém HACCPcze
dc.subjecttrh s masemcze
dc.subjectmeateng
dc.subjectqualityeng
dc.subjectdurabilityeng
dc.subjectdurable and fermented salamiseng
dc.subjectHACCP systemeng
dc.subjectmarket of meateng
dc.titleSystém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámůcze
dc.title.alternativeThe system of quality assessment of meat as feedstock for the production of durable and fermented salamiseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag14691
dc.description.abstract-translatedIn my diploma thesis I recommend operating system of the choice of feedstock for the production of durable and fermented salamis. I Choose raw materials for the production of durable salamis according to established criteria for evaluating quality of raw materials and influences, which are affected. Next, I examined the possibilities of evaluation of quality standards and for the production technology of salami Vysočina I put together HACCP plan. In conclusion, I describe the current market and the consumption of raw materials for meat production in the Czech and the entire European Unioneng
dc.date.accepted2011-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam