dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Pirtyáková, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:53:07Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:53:07Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11356 | |
dc.description.abstract | Ve své diplomové práci doporučuji provozní systém výběru vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Surovinu vybírám dle stanovených kritérií pro hodnocení jakosti surovin a vlivů, kterými jsou ovlivněna. Dále jsem posoudila možnosti využití norem hodnocení jakosti a kvality a na technologii výroby salámu Vysočina sestavila plán HACCP. Na závěr se zabývám současným trhem a spotřebou surovin pro masnou výrobu v ČR i v rámci celé EU. | cze |
dc.format | 87 s. | |
dc.format | 87 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | maso | cze |
dc.subject | jakost | cze |
dc.subject | trvanlivost | cze |
dc.subject | trvanlivé a fermentované salámy | cze |
dc.subject | systém HACCP | cze |
dc.subject | trh s masem | cze |
dc.subject | meat | eng |
dc.subject | quality | eng |
dc.subject | durability | eng |
dc.subject | durable and fermented salamis | eng |
dc.subject | HACCP system | eng |
dc.subject | market of meat | eng |
dc.title | Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů | cze |
dc.title.alternative | The system of quality assessment of meat as feedstock for the production of durable and fermented salamis | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 14691 | |
dc.description.abstract-translated | In my diploma thesis I recommend operating system of the choice of feedstock for the production of durable and fermented salamis. I Choose raw materials for the production of durable salamis according to established criteria for evaluating quality of raw materials and influences, which are affected. Next, I examined the possibilities of evaluation of quality standards and for the production technology of salami Vysočina I put together HACCP plan. In conclusion, I describe the current market and the consumption of raw materials for meat production in the Czech and the entire European Union | eng |
dc.date.accepted | 2011-06-21 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |