Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorVokřálová, Simona
dc.date.accessioned2021-11-30T09:53:23Z
dc.date.available2021-11-30T09:53:23Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11387
dc.description.abstractCílem diplomové práce bylo vyhodnocení vybraných jakostních ukazatelů při změně technologie dojení. V rámci pravidelných kontrol byly získány bazénové vzorky mléka při původním tradičním dojení a po zavedení robotizovaného dojení. U vzorků byly sledovány následující ukazatele: obsah tuku, obsah bílkovin, celkový počet mikroosganismů (CPM), počet somatických buněk (PSB), obsah tukuprosté sušiny (TPS), bod mrznutí (BM), obsah močoviny a kaseinu.cze
dc.format65 s.
dc.format65 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjecttradiční dojenícze
dc.subjectrobotizované dojenícze
dc.subjectkvalita mlékacze
dc.subjecttraditional milkingeng
dc.subjectrobotic milkingeng
dc.subjectmilk qualityeng
dc.titleJakostní ukazatele mléka při změně technologie dojenícze
dc.title.alternativeQuality idicators of change in milking technologyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag15061
dc.description.abstract-translatedThe aim of thesis was to analyze quality indicators of raw bulk milk close to change of milking technology. Data were derived from pool samples. The quality indicators are: fat content, protein content, total bacterial count (TBC), somatic cell count (SCC), freezing point, solids-not-fat content, urea and casein content.eng
dc.date.accepted2011-06-22
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam