Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorVolšická, Jolana
dc.date.accessioned2021-11-30T09:53:26Z
dc.date.available2021-11-30T09:53:26Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11390
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá složením mléčného tuku a zastoupením mastných kyselin v mléčném tuku skotu. Dále se věnuje faktorům, které ovlivňují zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku - zejména vlivu krmné dávky. Ve výsledcích je zmíněn i jeden z biologických faktorů - vliv plemene.cze
dc.format50 s.
dc.format50 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmastné kyselinycze
dc.subjectmléčný tukcze
dc.subjectCLAcze
dc.subjectplemenocze
dc.subjectčerstvá pícecze
dc.subjectsilážcze
dc.subjectfatty acidseng
dc.subjectmilk fateng
dc.subjectCLAeng
dc.subjectdieteng
dc.subjectbreedeng
dc.subjectfresh forageeng
dc.subjectsilageeng
dc.titleSpektrum mastných kyselin mléčného tuku skotu při změnách krmné dávkycze
dc.title.alternativeThe effect of diet change on composition of cow´s milk fateng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag15069
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the composition of milk fat and the proportion of fatty acids in bovine milk fat. Then we evaluated factors that affect the fatty acids in milk fat - in particular the effect of diet. In results is as well mentioned one of the biological factors - the effect of the breed.eng
dc.date.accepted2011-06-22
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam