dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Doleželová, Miroslava | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:55:05Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:55:05Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11502 | |
dc.description.abstract | V této diplomové práci se zabývám kvalitou uzených mas a šunek ve vazbě na jejich spotřebu. U uzeného masa a šunek jsem se zaměřila a předkládala k porovnání vzorky, které pocházely z průmyslové výroby, od různých výrobců. | cze |
dc.format | 50 s. (56 108 znaků) | |
dc.format | 50 s. (56 108 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | uzené maso | cze |
dc.subject | kvalita | cze |
dc.subject | maso | cze |
dc.subject | smoked meat | eng |
dc.subject | quality | eng |
dc.subject | meat | eng |
dc.title | Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu | cze |
dc.title.alternative | Technological Quality of Hams and Smoked Meats - Consumtion Impact | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 19463 | |
dc.description.abstract-translated | This thesis deals with quality meats and smoked hams in relation to their consumption. The smoked meat that I focused on and presented the hams samples came only from industrial production . | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-18 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |