Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorDoleželová, Miroslava
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:05Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:05Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11502
dc.description.abstractV této diplomové práci se zabývám kvalitou uzených mas a šunek ve vazbě na jejich spotřebu. U uzeného masa a šunek jsem se zaměřila a předkládala k porovnání vzorky, které pocházely z průmyslové výroby, od různých výrobců.cze
dc.format50 s. (56 108 znaků)
dc.format50 s. (56 108 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectuzené masocze
dc.subjectkvalitacze
dc.subjectmasocze
dc.subjectsmoked meateng
dc.subjectqualityeng
dc.subjectmeateng
dc.titleJakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebucze
dc.title.alternativeTechnological Quality of Hams and Smoked Meats - Consumtion Impacteng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag19463
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with quality meats and smoked hams in relation to their consumption. The smoked meat that I focused on and presented the hams samples came only from industrial production .eng
dc.date.accepted2012-06-18
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam