Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorHanzlíková, Klára
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:13Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:13Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11509
dc.description.abstractCílem této diplomové práce bylo posouzení spektra mastných kyselin mléčného tuku dojnic ve vybraném zemědělském podniku v závislosti na pořadí laktace a vysvětlení příčin rozdílů.cze
dc.format56 s.
dc.format56 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectdojnice; mléčná užitkovost; složení mlékacze
dc.subjectmléčný tuk; mastné kyseliny; pořadí; laktace; plemenocze
dc.subjectcow; milk yield; milk composition; milk fat; fatty acids; parity; lactation; breedeng
dc.titleSložení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktacecze
dc.title.alternativeEffect of parity on the composition of cow milk fateng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag19525
dc.description.abstract-translatedThe evaluation of influence of parity on fatty acids content in milk fat of cows from selected farm and defining of difference between lactations were main topics of this thesis.eng
dc.date.accepted2012-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam