Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorKrůčková, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:14Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:14Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11510
dc.description.abstractCílem diplomové práce bylo hodnocení konzumních mlék různě tepelně ošetřených pomocí preferenčních testů. Součástí práce byl dotazníkový průzkum provedený na základě navrženého dotazníku.cze
dc.format61
dc.format61
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmlékocze
dc.subjectkvalitacze
dc.subjectvlastnosticze
dc.subjectsenzorické hodnocení; UHT mléko; pasterizované mléko; spotřebitel; dotazníkcze
dc.subjectmilkeng
dc.subjectqualityeng
dc.subjectpropertieseng
dc.subjectsensory evaluation; UHT milk; pasteurized milk; consumers; questionnaireeng
dc.titleSenzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výrobycze
dc.title.alternativeSensory evaluation of commercial milks depending on technology processingeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag19526
dc.description.abstract-translatedThe sensory evaluation of heat treated consumer milk at different temperatures by preference tests was main topic of this thesis. The survey based on questionare is part of this thesis.eng
dc.date.accepted2012-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam