dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Krůčková, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:55:14Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:55:14Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11510 | |
dc.description.abstract | Cílem diplomové práce bylo hodnocení konzumních mlék různě tepelně ošetřených pomocí preferenčních testů. Součástí práce byl dotazníkový průzkum provedený na základě navrženého dotazníku. | cze |
dc.format | 61 | |
dc.format | 61 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | mléko | cze |
dc.subject | kvalita | cze |
dc.subject | vlastnosti | cze |
dc.subject | senzorické hodnocení; UHT mléko; pasterizované mléko; spotřebitel; dotazník | cze |
dc.subject | milk | eng |
dc.subject | quality | eng |
dc.subject | properties | eng |
dc.subject | sensory evaluation; UHT milk; pasteurized milk; consumers; questionnaire | eng |
dc.title | Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby | cze |
dc.title.alternative | Sensory evaluation of commercial milks depending on technology processing | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 19526 | |
dc.description.abstract-translated | The sensory evaluation of heat treated consumer milk at different temperatures by preference tests was main topic of this thesis. The survey based on questionare is part of this thesis. | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-19 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |