Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorBoušková, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:17Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:17Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11512
dc.description.abstractCílem práce bylo vyhodnocení změn v prokysávání tepelně ošetřeného mléka v závislosti na různých fermentačních teplotách. V průběhu prokysávání byly sledovány změny titrační kyselosti, aktivní kyselosti a dynamika růstu kulturních bakterií mléčného kysání kmene Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus.cze
dc.format60 s.
dc.format60 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmlékocze
dc.subjectkyselostcze
dc.subjecttitrační kyselostcze
dc.subjectaktivní kyselostcze
dc.subjectpHcze
dc.subjectbakterie mléčného kysánícze
dc.subjectmilkeng
dc.subjectacidityeng
dc.subjecttitratable acidityeng
dc.subjectactive acidityeng
dc.subjectpHeng
dc.subjectlactic acid bacteriaeng
dc.titleProkysávací schopnosti mlékárenské surovinycze
dc.title.alternativeFermentation capability of bulk milk under usual conditionseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag19535
dc.description.abstract-translatedThe evaluation of changes during fermentation of heat-modified milk in connection with different fermentation temperatures was main goal of this thesis. Titrable acidity, active acidity and growth dynamics of bacteria strains - Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus salivarius subsp. thermophilus were observed during fermentation process.eng
dc.date.accepted2012-06-18
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam