dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Trávníčková, Michaela | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:55:18Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:55:18Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11513 | |
dc.description.abstract | Předložená práce byla zaměřena na zmapování situace týkající se systémů kontrol jakosti mléka v České republice (Evropské unii) a posouzení problematiky kontroly jakosti mléka jak z hlediska zpeněžování, tak z hlediska ochrany spotřebitelů před zdravotně závadnými produkty. V první části byla zachycena teoretická rovina systémů kontrol v zemědělských podnicích určených k produkci mléka, při svozu mléka a v mlékárnách. Druhá část byla zaměřena na vyhodnocení informací získaných z dotazníkového šetření u producentů mléka, mlékáren a spotřebitelů mléka. | cze |
dc.format | 72 s. | |
dc.format | 72 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | mléko | cze |
dc.subject | jakost | cze |
dc.subject | kontrola | cze |
dc.subject | systémy | cze |
dc.subject | producent | cze |
dc.subject | mlékárna | cze |
dc.subject | spotřebitel | cze |
dc.subject | milk | eng |
dc.subject | quality | eng |
dc.subject | control | eng |
dc.subject | systems | eng |
dc.subject | producer | eng |
dc.subject | dairy | eng |
dc.subject | consumer | eng |
dc.title | Systémy kontroly jakosti mléka v České republice | cze |
dc.title.alternative | Systems of milk quality control in the Czech Republic | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 19537 | |
dc.description.abstract-translated | This thesis was focused on mapping the situation of the milk quality control systems in the Czech Republic (European Union) and the assessment of problems of milk quality control from the point of view of realization but also of consumer protection from products that are harmful to health. The theoretical part focused on control systems in agricultural companies intended for milk production, in the process of milk collection and in dairies. The second part focused on the evaluation of information obtained from a questionnaire survey of dairy farmers, dairies and milk consumers. | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-20 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |