Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMarešová, Iveta
dc.contributor.authorFrantík, Martin
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:33Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:33Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11525
dc.description.abstractPředmětem diplomové práce je téma ?Zajištění kvality v technologii výroby těstovin.? Teoretická část práce se zabývá historií těstovin, charakterizuje suroviny pro výrobu těstovin a výrobní technologie v těstárenství. Dále je v práci zahrnuto zajišťování jakosti v potravinářském průmyslu, na které navazují jednotlivé systémy řízení jakosti. Největší pozornost je věnována systému kritických kontrolních bodů (HACCP). Praktická část se zabývá analýzou systému řízení jakosti a je zaměřena na systém kritických kontrolních bodů ve výrobě dlouhých vaječných a bezvaječných těstovin na výrobní lince P 1000 v těstárenském podniku Bratři Zátkové.cze
dc.format83 s.
dc.format83 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectřízenícze
dc.subjectjakostcze
dc.subjecttěstovinycze
dc.subjecttechnologiecze
dc.subjectHACCPcze
dc.subjectControleng
dc.subjectqualityeng
dc.subjectpastaeng
dc.subjecttechnologyeng
dc.subjectHazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)eng
dc.titleZajištění kvality v technologii výroby těstovincze
dc.title.alternativeQuality assurance in pasta technologyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag19685
dc.description.abstract-translatedThe subject of this diploma thesis is ?Quality assurance in technology of pasta production.? The theoretical part of this diploma thesis is concerned in histori of pasta, characterize raw material for pasta production and production technologies in pastry industry. This work is also including the quality assurance in the food industry, which follow into each individual quality management systems. The greatest attention is paid to the hazard analysis and critical control points (HACCP). The practical part of this diploma thesis deals with the analysis of quality management system and is focused on hazard analysis and critical control points in the production of long type of the egg and egg-free pasta production line P 1000 in the pasta company Bratři Zátkové.eng
dc.date.accepted2012-06-18
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam