dc.contributor.advisor | Marešová, Iveta | |
dc.contributor.author | Frantík, Martin | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:55:33Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:55:33Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11525 | |
dc.description.abstract | Předmětem diplomové práce je téma ?Zajištění kvality v technologii výroby těstovin.? Teoretická část práce se zabývá historií těstovin, charakterizuje suroviny pro výrobu těstovin a výrobní technologie v těstárenství. Dále je v práci zahrnuto zajišťování jakosti v potravinářském průmyslu, na které navazují jednotlivé systémy řízení jakosti. Největší pozornost je věnována systému kritických kontrolních bodů (HACCP).
Praktická část se zabývá analýzou systému řízení jakosti a je zaměřena
na systém kritických kontrolních bodů ve výrobě dlouhých vaječných
a bezvaječných těstovin na výrobní lince P 1000 v těstárenském podniku Bratři Zátkové. | cze |
dc.format | 83 s. | |
dc.format | 83 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | řízení | cze |
dc.subject | jakost | cze |
dc.subject | těstoviny | cze |
dc.subject | technologie | cze |
dc.subject | HACCP | cze |
dc.subject | Control | eng |
dc.subject | quality | eng |
dc.subject | pasta | eng |
dc.subject | technology | eng |
dc.subject | Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) | eng |
dc.title | Zajištění kvality v technologii výroby těstovin | cze |
dc.title.alternative | Quality assurance in pasta technology | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 19685 | |
dc.description.abstract-translated | The subject of this diploma thesis is ?Quality assurance in technology
of pasta production.? The theoretical part of this diploma thesis is concerned
in histori of pasta, characterize raw material for pasta production and production technologies in pastry industry. This work is also including the quality assurance
in the food industry, which follow into each individual quality management systems. The greatest attention is paid to the hazard analysis and critical control points (HACCP).
The practical part of this diploma thesis deals with the analysis of quality management system and is focused on hazard analysis and critical control points
in the production of long type of the egg and egg-free pasta production line P 1000
in the pasta company Bratři Zátkové. | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-18 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |