Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPickova, Jana
dc.contributor.authorPlachá, Olga
dc.date.accessioned2021-11-30T09:55:59Z
dc.date.available2021-11-30T09:55:59Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11545
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleZměny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmivacze
dc.title.alternativeChanges of fatty acid composition in cow's milk fat related to different forage and concentrate treatmentseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag22598
dc.date.accepted2011-06-08
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVšeobecné zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam