dc.contributor.author | Silovská, Šárka | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:59:30Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T09:59:30Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-08-01 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/11673 | |
dc.language.iso | xx | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | \recke{beta}-glukany a možnosti využití jejich fyziologických účinků při výrobě funkčních potravin | cze |
dc.title.alternative | Beta-glukans and possibilities of utilization their psysiological effects in processing of functional food | eng |
dc.type | disertační práce | cze |
dc.identifier.stag | 27440 | |
dc.date.accepted | 2011-11-24 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obecná produkce rostlinná | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ph.D. | |
dc.thesis.degree-program | Fytotechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |