Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBárta, Jan
dc.contributor.authorBucková, Pavlína
dc.date.accessioned2021-11-30T11:06:48Z
dc.date.available2021-11-30T11:06:48Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-26
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12414
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá rostlinnými bílkovinami. Literární přehled pojednává o vlastnostech majoritních bílkovin u vybraných zemědělských plodin (pšenice, ječmen, oves, kukuřice, hrách, sója, řepka, brambor, topinambur) a jejich využití v potravinářství, dietách, biotechnologiích a dalších odvětvích. Součástí diplomové práce bylo také hodnocení potenciálu produkce bílkovin u jmenovaných plodin na základě literárně a statisticky dostupných dat. Data jsou utříděna do tabulek a grafů.cze
dc.format77 s.
dc.format77 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectbílkovinycze
dc.subjectbramborcze
dc.subjecttopinamburcze
dc.subjectpšenicecze
dc.subjectječmencze
dc.subjectovescze
dc.subjectkukuřicecze
dc.subjectřepkacze
dc.subjecthráchcze
dc.subjectsójacze
dc.subjectpotravinářstvícze
dc.subjectlékařstvícze
dc.subjectbiotechnologiecze
dc.subjectgenové inženýsrtvícze
dc.subjectproteineng
dc.subjectpotatoeseng
dc.subjectJerusalem artichokeseng
dc.subjectwheateng
dc.subjectbarleyeng
dc.subjectoatseng
dc.subjectcorneng
dc.subjectcanolaeng
dc.subjectpeaseng
dc.subjectsoybeanseng
dc.subjectfoodeng
dc.subjectmedicineeng
dc.subjectbiotechnologyeng
dc.subjectgene engineeringeng
dc.titleKritické hodnocení potenciálu bílkovin sklizňových produktů vybraných plodin z hlediska jejich uplatnění v potravinářských a biotechnologických aplikacíchcze
dc.title.alternativeCritical evaluation of potential of harvested product proteins in selected crops from perspective of their use in food and biotechnological applicationseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag18638
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis deals with plant proteins. Literary review discusses the properties of the major proteins in selected agricultural crops (wheat, barley, oats, corn, peas, soybeans, canola, potato, Jerusalem artichoke) and their use in food, diet, biotechnology and other industries. The diploma thesis was also assessing the potential production of proteins in these crops on the basis of literature and available statistical data. Data is organized into tables and graphseng
dc.date.accepted2013-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineRostlinné biotechnologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam