Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLád, František
dc.contributor.authorMagerstein, Miroslav
dc.date.accessioned2021-11-30T11:06:52Z
dc.date.available2021-11-30T11:06:52Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-26
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12425
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleAnalýza ekologického a konvečního způsobu produkce drůbežího masacze
dc.title.alternativeAnalysis of ecological and conventional way of poultry meat productioneng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag19785
dc.date.accepted2013-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam