dc.contributor.advisor | Marešová, Iveta | |
dc.contributor.author | Škopek, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T11:06:58Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T11:06:58Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2012-11-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12440 | |
dc.description.abstract | Předmětem diplomové práce je téma "Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu". V teoretické části je zmapována legislativa pekařských výrobků, charakterizovány vstupní suroviny a technologický postup při výrobě pekařských výrobků - jemného pečiva a metody hodnocení pekařských výrobků. Praktická část se je zaměřena na senzorické hodnocení jemného pečiva - vánoček vhodných pro diabetiky a získaná data jsou vyhodnocena pomocí vhodných grafických a statistických metod. | cze |
dc.format | 82 s. | |
dc.format | 82 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | senzorická analýza | cze |
dc.subject | vánočka | cze |
dc.subject | alternativní sladidlo | cze |
dc.subject | pečivo pro diabetiky | cze |
dc.subject | sensory analysis | eng |
dc.subject | "vánočka" | eng |
dc.subject | alternative sweetener | eng |
dc.subject | pastry for diabetics | eng |
dc.title | Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu | cze |
dc.title.alternative | Assessment of quality selected bakery products for specific nutrition | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 27844 | |
dc.description.abstract-translated | The subject of this diploma thesis is "Assessment of quality selected bakery products for specific nutrition". Theoretical part explains the legislation for bakery products, characterizes the raw materials at tjhe input and the technological process in the production of bakery and the assessment methodes of bakery products. Practical part is focused at sensory analysis of fine pastery products called "vánočka" suitable for diabetics and obtained data are evaluated using appropriate statistical and graphical methodes. | eng |
dc.date.accepted | 2013-02-12 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Provozně podnikatelský obor | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |