dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Šmíd, David | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T11:07:22Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T11:07:22Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-04-26 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12485 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá problematikou dodávek zemědělských produktů do vybraných provozoven účelového stravování. Teoretická část je zaměřena
na vývoj a formy společného stravování, stravovací služby a jejich klasifikaci. Kapitola účelového stravování se věnuje konkrétně školnímu a vysokoškolskému stravování, které je doplněno aktuální legislativou. Empirická část byla vypracována pomocí dvou výzkumných metod. V kvalitativním výzkumu byly pokládány otázky vedoucím vybraných účelových stravovacích provozů s cílem zjistit odlišnosti v těchto provozovnách. V rámci vybraných provozoven probíhal též kvantitativní výzkum pomocí dotazníkového šetření, jehož cílem bylo posoudit objektivní požadavky strávníků. | cze |
dc.format | 78 s. (95 501 znaků). | |
dc.format | 78 s. (95 501 znaků). | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | společné stravování | cze |
dc.subject | školní stravování | cze |
dc.subject | dodavatelé | cze |
dc.subject | potraviny | cze |
dc.subject | public catering | eng |
dc.subject | school canteen | eng |
dc.subject | supplier | eng |
dc.subject | foodstuffs | eng |
dc.title | Problematika dodávek zemědělských produktů do vybraných provozoven účelového stravování | cze |
dc.title.alternative | Supply of agricultural products in scholastic catering systems - practical problems | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 28429 | |
dc.description.abstract-translated | I studied the practical problems of agricultural products supply to selected catering facilities. The theoretical part describes the development of public catering, catering services and their classification. The chapter concerning the institutional catering systems focuses on the school and university catering facilities, including the recent legislative. The empirical part of the thesis was conducted using two approaches. In the qualitative part, I asked the directors of selected catering facilities several questions to find the potential differences between those facilities. Concurrently, I ran also a quantitative research using the questionnaires. This research targeted the exact demands of the boarders. | eng |
dc.date.accepted | 2013-06-18 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |