Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorŠmíd, David
dc.date.accessioned2021-11-30T11:07:22Z
dc.date.available2021-11-30T11:07:22Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-26
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12485
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá problematikou dodávek zemědělských produktů do vybraných provozoven účelového stravování. Teoretická část je zaměřena na vývoj a formy společného stravování, stravovací služby a jejich klasifikaci. Kapitola účelového stravování se věnuje konkrétně školnímu a vysokoškolskému stravování, které je doplněno aktuální legislativou. Empirická část byla vypracována pomocí dvou výzkumných metod. V kvalitativním výzkumu byly pokládány otázky vedoucím vybraných účelových stravovacích provozů s cílem zjistit odlišnosti v těchto provozovnách. V rámci vybraných provozoven probíhal též kvantitativní výzkum pomocí dotazníkového šetření, jehož cílem bylo posoudit objektivní požadavky strávníků.cze
dc.format78 s. (95 501 znaků).
dc.format78 s. (95 501 znaků).
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectspolečné stravovánícze
dc.subjectškolní stravovánícze
dc.subjectdodavatelécze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectpublic cateringeng
dc.subjectschool canteeneng
dc.subjectsuppliereng
dc.subjectfoodstuffseng
dc.titleProblematika dodávek zemědělských produktů do vybraných provozoven účelového stravovánícze
dc.title.alternativeSupply of agricultural products in scholastic catering systems - practical problemseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag28429
dc.description.abstract-translatedI studied the practical problems of agricultural products supply to selected catering facilities. The theoretical part describes the development of public catering, catering services and their classification. The chapter concerning the institutional catering systems focuses on the school and university catering facilities, including the recent legislative. The empirical part of the thesis was conducted using two approaches. In the qualitative part, I asked the directors of selected catering facilities several questions to find the potential differences between those facilities. Concurrently, I ran also a quantitative research using the questionnaires. This research targeted the exact demands of the boarders.eng
dc.date.accepted2013-06-18
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam