Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtěrba, Zdeněk
dc.contributor.authorHoudek, Matěj
dc.date.accessioned2021-11-30T11:07:25Z
dc.date.available2021-11-30T11:07:25Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2013-04-26
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12490
dc.description.abstractPráce se zabývá kvalitativními vlastnostmi nahého a pluchatého ovsa. Teoretická část obsahuje literární přehled týkající se botanické charakteristiky, využití, postupu pěstování a kvality ovsa. Praktická část se zabývá výsledky pokusu během let 2011 a 2012.cze
dc.format60
dc.format60
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectOves nahýcze
dc.subjectoves pluchatýcze
dc.subjectkvalitativní znakycze
dc.subjectdusíkaté látkycze
dc.subjectbílkovinycze
dc.subjectNaked oatseng
dc.subjecthulled oateng
dc.subjectqualitative characterseng
dc.subjectnitrogenous substanceseng
dc.subjectproteineng
dc.titleKvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsacze
dc.title.alternativeQualitative parameters of naked and hulled oatseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag28437
dc.description.abstract-translatedThe work deals with the qualitative properties of naked and hulled oats. The theoretical part includes a review of literature on botanical characteristics , use, production process and quality oats. The practical part deals with the results attempt during the years 2011 and 2012.eng
dc.date.accepted2014-02-05
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské inženýrstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam