Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtěrba, Zdeněk
dc.contributor.authorSmejkal, Jiří
dc.date.accessioned2021-11-30T11:07:57Z
dc.date.available2021-11-30T11:07:57Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-26
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12532
dc.description.abstractCílem práce bylo zhodnocení vlivu skladování v podniku ZEMKO Kožlí a.s. na kvalitu potravinářských obilovin. Výsledky jakostních kritérií, kterými byly u potravinářské pšenice vlhkost, objemová hmotnost, Zelenyho test, N-látky, lepek, číslo poklesu, příměsi a nečistoty, a u sladovnického ječmene vlhkost, přepad zrn nad sítem 2,5mm, cizí semena, látky, poškozená zrna, propad zrn pod sítem 2,5mm, klíčivost, N-látky, zahnědlé špičky, byly zpracovány do tabulek a grafů. Byla prokázána větší vhodnost uskladnění potravinářských obilovin v silech na rozdíl od halových a půdních skladů.cze
dc.format70 s.
dc.format70 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvýznam a charakteristika obilovincze
dc.subjectskladování obilovincze
dc.subjectZEMKO Kožlí a.s.cze
dc.subjectMlýn Havlíčkův Brodcze
dc.subjecttypy skladůcze
dc.subjectkvalita obilovincze
dc.subjectthe importance and characteristics of cerealseng
dc.subjectgrain storageeng
dc.subjectcompany ZEMKO Kožlí a.s.eng
dc.subjectMill Havlíčkův Brodeng
dc.subjecttypes of storeseng
dc.subjectthe quality of cerealseng
dc.titleSkladování potravinářských obilovincze
dc.title.alternativeThe storage of food cerealseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag28779
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work was to evaluate the effect of storage in the enterprise as Zemke Kožlí the quality of food grains. Results of quality criteria which were in wheat moisture content , density , Zeleny test , N - substances , gluten, falling number, impurities , and malting barley moisture , overflow grains of 2.5 mm sieve , foreign seeds , cloth , damaged grains , grains fall below 2.5 mm sieve , germination , N - substances dusky peaks were processed into tables and graphs. It was demonstrated greater suitability of food grain storage in silos unlike the hall and loft storage .eng
dc.date.accepted2013-06-14
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam