Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.authorKolář, Petr
dc.date.accessioned2021-11-30T11:08:48Z
dc.date.available2021-11-30T11:08:48Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-26
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12582
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá problematikou drůbežího masa a drůbežích masných výrobků. V úvodní části je vysvětlena definice masa, zdroje masa, užitkové typy drůbeže a vlastní cíl diplomové práce. Druhá kapitola je věnována technologickým postupům zpracování drůbeže včetně veterinárního a hygienického dozoru. Rovněž jsou zde uvedeny výrobní podniky, které se zabývají zpracováním drůbeže. Třetí a čtvrtá kapitola se zabývá obecnými vlastnostmi a jakostí drůbežího masa. V následujících kapitolách je nastíněna problematika týkající složení, produkce a spotřeby tohoto druhu masa. V poslední teoretické kapitole je potom zpracována výroba drůbežích masných výrobků a přehled platné legislativy, které se vztahují k těmto výrobkům. Praktická část se zaměřuje na postoj spotřebitele k drůbežímu masu a drůbežím masným výrobkům dotazníkovou formou. K výsledným grafům je vedena následná diskuse a vyhodnocení. Z této části je vypracována diskuse k jednotlivým grafům a část závěru diplomové práce.cze
dc.format69 stran
dc.format69 stran
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectDrůbeží masocze
dc.subjectspotřeba masacze
dc.subjectprodukce masacze
dc.subjectdrůbeží masné výrobkycze
dc.subjecttechnologické postupycze
dc.subjectzpracování drůbežecze
dc.subjectpostoj spotřebitele.cze
dc.subjectPoultry meateng
dc.subjectmeat consumptioneng
dc.subjectmeat productioneng
dc.subjectpoultry meat productseng
dc.subjecttechnology poultry processingeng
dc.subjectconsumer attitude.eng
dc.titleDrůbeží masné výrobky, technologie výroby, trhcze
dc.title.alternativePoultry meat products, technology of production, marketeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag29176
dc.description.abstract-translatedThis thesis is focused on poultry meat and its products. A definition of meat, sources of meat, types of poultry production and own goal of the thesis are explained in the first chapter. Then there are described technological processes of poultry treatment in common with a veterinary and hygienic supervision which provides a check of the production and processing of poultry meat. In addition, there are mentioned some manufacturing companies which are engaged in poultry processing. The third and the fourth chapters are about a general characteristic and a quality of poultry meat. There are described issues related with poultry meat and its quality, structure, production and consumption in the following chapter. The last chapter is theoretical and there is taking apart the main problem of this thesis which means the production of poultry meat products, other poultry products and an overview of legislation related to poultry meat products. The practical part is focused on consumer attitude to poultry meat and poultry meat products and other kinds of meat by a questionnaire. A discussion and evaluation are based on resulting graphs. An appropriate conclusion was developed from this part of thesis.eng
dc.date.accepted2013-06-17
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam