Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorKabešová, Veronika
dc.date.accessioned2021-11-30T11:15:56Z
dc.date.available2021-11-30T11:15:56Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-04-25
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12821
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleOptimalizace systému kontrolních kritických bodů v masozpracujícím podnikucze
dc.title.alternativeOptimization of the HACCP in meat factoryeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag33824
dc.date.accepted2014-06-09
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam