dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Randlová, Monika | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T11:16:13Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T11:16:13Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2013-11-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12828 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce byla zaměřena na faktory ovlivňující zrání sýra, především první fázi. V literárním přehledu byl zpracován průběh zrání sýrů, což je komplexní souhrn změn způsobených syřidlovými enzymy a enzymatickou činností kultur, při kterých sýr získává typický vzhled, konzistenci, chuť, vůni a složení. | cze |
dc.format | 54 s. | |
dc.format | 54 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | sýr | cze |
dc.subject | zrání | cze |
dc.subject | složení | cze |
dc.subject | aktivní kyselost | cze |
dc.subject | cheese | eng |
dc.subject | ripening | eng |
dc.subject | composition | eng |
dc.subject | acidity | eng |
dc.title | Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání | cze |
dc.title.alternative | Changes in acidity during round-eyed cheese ripening | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 35899 | |
dc.description.abstract-translated | This thesis focused on the factors influencing the ripening of cheese , especially the first phase. The literature review was prepared during maturation of cheese , which is a comprehensive summary of the changes caused syřidlovými enzymes and enzymatic activity of cultures in which the cheese gets the typical appearance, texture, flavor and composition | eng |
dc.date.accepted | 2014-02-06 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agroekologie | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |