Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorVlčková, Irena
dc.date.accessioned2021-11-30T11:18:43Z
dc.date.available2021-11-30T11:18:43Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12885
dc.description.abstractHACCP (Systém analýzy rizik a řízení kritických bodů) je vědecky založený systém řízení zdravotní nezávadnosti potravin. Tento systém identifikuje nebezpečí a rizika ve výrobě potravin a navrhuje efektivní řídící a monitorovací procesy v bodech, které jsou kritické pro zdravotní nezávadnost potravin. V případech, kdy se např. naměřené hodnoty (teplota, čas) odchylují od stanovených limitů, jsou prováděna specifická nápravná opatření. V rámci tohoto systému ochrany nezávadnosti potravin byly ve vybraném podniku stanoveny dva kritické kontrolní body (CCP), které byly stanoveny správně. Dva kontrolní body (CP) nebyly v HACCP stanoveny vůbec, proto zcela nově navrženy a v pěti případech doporučeny úpravy, z toho jednou navrhnuta změna v dodrženém čase a jednou v hrozícím nebezpečí.cze
dc.format68 s. (11 240 slov)
dc.format68 s. (11 240 slov)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectHACCPcze
dc.subjectkritické bodycze
dc.subjectkritické kontrolní body.cze
dc.subjectHACCPeng
dc.subjectcritical pointseng
dc.subjectcritical control pointseng
dc.titleOptimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárnacze
dc.title.alternativeOptimization of control system for hygiene in the selected service slaughter, cutting planteng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag37141
dc.description.abstract-translatedHACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Points ) is a science-based system of food safety. This system identifies hazards and risks in food production and it proposes an effective control and monitoring procedures at points that are critical for food safety . In cases where e.g. measured values ( temperature, time) deviates from the set limits are performed specific corrective measures. Within this system of protection of food safety Two critical control points(CCP)were established in selected company and they have been set correctly . Two checkpoints (CP )in HACCP weren´t determined completely so newly designed and in five cases recommended modifications , including one designed to change the compliance time and once in imminent danger .eng
dc.date.accepted2015-06-09
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam