dc.contributor.advisor | Smetana, Pavel | |
dc.contributor.author | Matějčková, Klára | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T11:18:51Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T11:18:51Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2015-04-24 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12888 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Úroveň glykemie v lidské krvi jako ukazatel použití různých druhů sladidel v potravinách | cze |
dc.title.alternative | Blood glucose level as an index of use of different types of sweeteners in the food industry | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 37179 | |
dc.date.accepted | 2015-06-08 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |