Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKadlec, Jaromír
dc.contributor.authorBátovská, Iveta
dc.date.accessioned2021-11-30T11:20:39Z
dc.date.available2021-11-30T11:20:39Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12928
dc.description.abstractCílem diplomové práce je posoudit skladbu jídelních lístků v Centru pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením ARPIDA v Českých Budějovicích z hlediska jejich pestrosti a plnění spotřebních košů, v návaznosti na vyhodnocení nutričního složení předkládaných pokrmů pro děti předškolního věku 3 až 7 let.cze
dc.format78 s.
dc.format78 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvýživa předškolních dětícze
dc.subjectspotřební košcze
dc.subjectpestrost stravycze
dc.subjectnutriční dotazníkcze
dc.subjectnutrition of preschool childreneng
dc.subjectconsumer basketeng
dc.subjectvariety of foodeng
dc.subjectnutritive questionnaireeng
dc.titleVýživa a stravování dětí ve vybraném středisku sociálních služebcze
dc.title.alternativeNutrition and alimentation at children in choice institute of social careeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag37557
dc.description.abstract-translatedThe target of this thesis is to assess the nutrition and food preschool children.eng
dc.date.accepted2015-06-08
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam