Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠoch, Miloslav
dc.contributor.authorSoukup, Luboš
dc.date.accessioned2021-11-30T11:23:46Z
dc.date.available2021-11-30T11:23:46Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12991
dc.description.abstractKrmné aditivum z výlisků vinné révy a jejich vliv na výkrmnost prasat a zdravotní stav.cze
dc.format55 s.
dc.format55 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmatolinycze
dc.subjectpřeštické černostrakaté prasecze
dc.subjectvýkrmnostcze
dc.titleMatoliny jako krmné aditivum pro výkrm prasatcze
dc.title.alternativeMarc as a feed additive for fattening pigseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag39697
dc.date.accepted2015-06-11
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam