Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.authorBláhová, Tereza
dc.date.accessioned2021-11-30T11:23:55Z
dc.date.available2021-11-30T11:23:55Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2014-11-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/12994
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleHodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstovinycze
dc.title.alternativeQuality evaluation of gluten-free foods with focus on gluten-free pastaeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag40674
dc.date.accepted2015-02-03
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam