Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorJirotková, Dana
dc.date.accessioned2021-11-30T11:26:29Z
dc.date.available2021-11-30T11:26:29Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-06-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/13037
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleVliv využití vybraných BAT technologií na kvalitu masacze
dc.title.alternativeInfluence of selected BAT technologies on quality of meat.eng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag22441
dc.date.accepted2015-09-22
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObecná zootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam