• Kryokonzervace spermií kapra obecného (Cyprinus carpio) při různých podmínkách zmrazování. 

      Sochorová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2015)
      V této studii bylo zkoumáno několik různých zmrazovacích médií (kryoprotektantů), které již dříve byly vyzkoušeny různými autory, byly také vyzkoušeny různé zmrazovací protokoly pro zachování jednotlivých parametrů při ...
    • Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb 

      Koryťák, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2017)
      Tato diplomová práce si kladla za cíl otestovat přírodě blízkou aditivní látku a to kaseinát sodný, která nepodléhá mezi spotřebiteli nepopulárnímu označení "E" na etiketě výrobku, a která by poskytla tzv. "vyšší hodnotu" ...
    • Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků 

      Pflug, Róbert (Jihočeská univerzita, 2016)
      Diplomová práce byla zaměřena na možnosti prodloužení skladovatelnosti rybích výrobků pomocí koupelí s obsahem komerčně používaných sedmi aditiv. ANTIBAK, MIC STAB, Bakont, SEA-F75, Misocarine LR, SAFE A Plus a AMX ...