Prohlížení Fakulta rybářství a ochrany vod dle předmětu "PUFA"
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
-
Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
(Jihočeská univerzita, 2015)Konzumace rybího masa v České republice je na velice nízké úrovni. Jeden z možných faktorů, který tuto skutečnost ovlivňuje je nízká informovanost zákazníka neboli konzumenta. Diplomová práce "Kvalita lipidů našich hospodářsky ... -
Posouzení vlivu výživy a technologie chovu na změny v kvalitě masa Lína obecného (Tinca tinca)
(Jihočeská univerzita, 2010)Cílem této práce bylo určit dopad krmiva (přirozené potravy a komerčního krmiva) na chemické složení a profil mastných kyselin ulovených ryb. Obsah sušiny rybího masa vyplývající z komerčního krmiva byl vyšší oproti přirozené ... -
Praktické ověření technologie chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin
(Jihočeská univerzita, 2012)Cílem mé diplomové práce bylo ověřit technologii chovu kapra obecného (Cyprinius carpio) se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin. Technologie byla testovaná v letech 2010 a 2011. Pro pokus v roce 2010 se použila směs ... -
VÝVOJ NOVÝCH RYBÍCH PRODUKTŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI
(Jihočeská univerzita, 2020)Cílem diplomové práce bylo vyvinout nové inovativní rybí produkty. Záměrem práce bylo prostřednictvím nově vyvinutých inovativních rybích produktů a navržených receptur zvýšit spotřebu ryb. Ryby dodávají do těla zdraví ...