Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorPloc, Milan
dc.date.accessioned2021-12-08T07:05:24Z
dc.date.available2021-12-08T07:05:24Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2011-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/28993
dc.description.abstractV bakalářské práci se zabývám tématem - Stravovací návyky žáků II. stupně ZŠ na Třeboňsku. V teoretické části jsou charakterizovány pojmy týkající se výživy. Jednotlivé kapitoly rozebírají základní složky výživy a jejich význam pro lidský organismus. Dále se zmiňuji o nadváze, obezitě a poruchách příjmu potravy, které mohou ovlivnit zdraví dětí. Výzkum je zaměřen na stravovací návyky dětí. Jedná se o 3 denní monitorování stravy formou stravovacích záznamů. Cílem bakalářské práce je zjištění nutričních hodnot jednotlivých potravin a energetického příjmu během dne u dětí.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectStravacze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectzásady správné výživycze
dc.subjectživinycze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectnutriční hodnotycze
dc.subjectenergiecze
dc.subjectnadváhacze
dc.subjectobezitacze
dc.subjectporuchy přijmu potravy.cze
dc.subjectDieteng
dc.subjectnutritioneng
dc.subjectthe fundamentals of the healthy dieteng
dc.subjectnutrientseng
dc.subjectfoodseng
dc.subjectnutritional valueseng
dc.subjectenergyeng
dc.subjectoverweighteng
dc.subjectobesityeng
dc.subjectthe eating disorders.eng
dc.titleStravovací návyky žáků II. stupně ZŠ na Třeboňskucze
dc.title.alternativeThe catering habits of the pupils between the ages of 12-15 in Trebon and surroundingseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag20086
dc.description.abstract-translatedIn my Bachelor seminar work I am concerned with the theme of - The diet habits of the pupils at the age of 12 to 15 in the region of Třeboň. In the theoretical part there are characterised the terms connected with the nutrition. The individual chapters are dealt with the basic elements of the nutrition and its importance for human body. Then I mention the overweight, the obesity and the eating diorders, that can influence the health of children. My research targets the diet habits of the children. It consists of 3 days monitoring questionnaires of the childrens´s diet. The aim of my research is the detection of the nutritional values of the particular foods and the energetic profit of the children during the day.eng
dc.date.accepted2012-01-31
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVýchova ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam