dc.contributor.advisor | Schuster, Jan | |
dc.contributor.author | Fialová, Lenka | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T07:12:21Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T07:12:21Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/29392 | |
dc.description.abstract | Odborníci na výživu jsou respektováni od výrobců kojeneckých potravin a dá se říci, že kvalita těchto produktů je na vysoké úrovni. S přibývajícím věkem však stále více do způsobů stravování zasahuje okolí a to především zvyklosti vlastní rodiny. Nedílnou součástí stravování se stávají školní jídelny. I zde je mnoho možností, jak ovlivnit skladbu, prostředí, čerstvost, pestrost potravin podávaných dětem. | cze |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Stravovací režim | cze |
dc.subject | pitný režim | cze |
dc.subject | výživa | cze |
dc.subject | zátěž | cze |
dc.subject | školní jídelna | cze |
dc.subject | sport | cze |
dc.subject | pubescent. | cze |
dc.subject | Diet | eng |
dc.subject | drinking behavior | eng |
dc.subject | nutrition | eng |
dc.subject | load | eng |
dc.subject | school cantem | eng |
dc.subject | sport | eng |
dc.subject | teenager. | eng |
dc.title | Komparativní studie stravovacích návyků dětí ve věku 12 - 15 let (druhý stupeň základních škol) navštěvující třídy se sportovním zaměřením a nesportovním zaměřením. | cze |
dc.title.alternative | Comparative study of eating habits of children aged 12-15 years (upper primary schools) attending classes focus on sport and non-sports | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 25631 | |
dc.description.abstract-translated | The nutritionists are respected by the producers of baby food and it is said that the quality of these products is on a high level. While getting older our way of eating is influenced by our surroundings, especially by our family custome. The school canteens have become the integral part of catering. There are also many opportunities how to change the structure, environment, freshness and diversity of food served to children. | eng |
dc.date.accepted | 2012-05-30 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Výchova ke zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |