Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "senzorická analýza"
Zobrazují se záznamy 21-24 z 24
-
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
(Jihočeská univerzita, 2017)Diplomová práce s názvem Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády se zabývá v teoretické části popisem komodity, její legislativou, surovinami pro výrobu čokolády, náhradou některých základních surovin a ... -
Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků
(Jihočeská univerzita, 2015)Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, ... -
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Jihočeská univerzita, 2015)Předmětem této diplomové práce bylo zhodnocení využití náhradních sladidel u vybrané skupiny nealkoholických nápojů z hlediska ovlivnění senzorické jakosti. Pomocí vybraných metod senzorické analýzy bylo hodnoceno pět druhů ... -
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Jihočeská univerzita, 2017)Předmětem této diplomové práce bylo zhodnocení využití náhradních sladidel u vybrané skupiny nealkoholických nápojů z hlediska ovlivnění senzorické jakosti. Pomocí vybraných metod senzorické analýzy byly hodnoceny čtyři ...