• Hygienické parametry syrového kravského mléka ve vztahu k použité dezinfekci mléčné žlázy. 

      Pešlová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2008)
      Cílem diplomové práce bylo porovnání hygienické jakosti syrového kravského mléka, vyjádřené hodnotami celkového počtu mikroorganismů (CPM) a počtu somatických buněk (PSB) ve čtyřech chovech dojnic používajících pouze ...
    • Obsah jodu v mléce 

      Hrabec, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2007)
      Předmětem mé diplomové práce bylo zhodnotit obsah jodu v mléčné surovině a posoudit vliv mlékárenského zpracování mléka na změny jeho obsahu. Diplomová práce přináší aktuální informace o obsahu jodu v mléčné surovině v ...
    • Vliv pastvy dojnic na mikrobiální kontaminaci syrového kravského mléka 

      Koštelová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
      Cílem diplomové práce bylo porovnání hygienické jakosti syrového kravského mléka, vyjádřené ukazatelem celkového počtu mikroorganismů (CPM) v chovech dojnic používajících letní pastvu (3 chovy) v porovnání s chovy dojnic ...