• Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo 

      Marko, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2015)
      Tématem této diplomové práce je hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. V teoretické části se práce zabývá onemocněním celiakií, jejími symptomy, formami i diagnostikou. Jsou zde popsány základní ...
    • Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo 

      Zimmelová, Helena (Jihočeská univerzita, 2019)
      Tématem této diplomové práce je výroba bezlepkového chleba z přirozeně bezlepkových druhů mouky, který bude obohacen vhodnými přidanými látkami, které zvýší antioxidační aktivitu a přirozeně ovlivní strukturu tohoto pečiva ...
    • Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo 

      Osinková, Radka (Jihočeská univerzita, 2020)
      Tato diplomová práce řeší problematiku trvanlivosti a nízké nutriční hodnoty bezlepkového pečiva. Cílem práce bylo zjistit vliv příslušných přídatných látek na zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení trvanlivosti bezlepkového ...