Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "celkový počet mikroorganismů"
Zobrazují se záznamy 1-6 z 6
-
ANALÝZA VYBRANÝCH JAKOSTNÍCH UKAZATELŮ SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA V ZEMĚDĚLSKÉM PODNIKU
(Jihočeská univerzita, 2011)Cílem diplomové práce byla analýza mikrobiologických a hygienických ukazatelů ve vybraném zemědělském podniku, posouzení změn v průběhu roku,vysvětlení příčin jejich rozdílů a navržení postupů vedoucích ke zlepšení dosavadního ... -
Hygienické parametry syrového kravského mléka ve vztahu k použité dezinfekci mléčné žlázy.
(Jihočeská univerzita, 2008)Cílem diplomové práce bylo porovnání hygienické jakosti syrového kravského mléka, vyjádřené hodnotami celkového počtu mikroorganismů (CPM) a počtu somatických buněk (PSB) ve čtyřech chovech dojnic používajících pouze ... -
Mikrobiální jakost syrového kravského mléka ve vybraných chovech.
(Jihočeská univerzita, 2008)Cílem diplomové práce bylo sledování problematiky výskytu celkového počtu mikroorganismů (CPM) ve čtyřech sledovaných chovech skotu. Chovy se od sebe lišily technologií ustájení a dojení, použitím predippingu, pastvou a ... -
Mikrobiologická jakost syrového kravského mléka
(Jihočeská univerzita, 2014)Mikrobiologická jakost syrového mléka je z pohledu zdravotní nezávadnosti mléčných výrobků jednou z nejdůležitějších vlastností. Množství mikroorganismů je mimo jiné ovlivněno teplotou skladování či dobou uplynutou od ... -
Vliv pastvy dojnic na mikrobiální kontaminaci syrového kravského mléka
(Jihočeská univerzita, 2009)Cílem diplomové práce bylo porovnání hygienické jakosti syrového kravského mléka, vyjádřené ukazatelem celkového počtu mikroorganismů (CPM) v chovech dojnic používajících letní pastvu (3 chovy) v porovnání s chovy dojnic ... -
Vliv přerušení chladírenského řetězce na růst mikroorganismů v mléce
(Jihočeská univerzita, 2016)Syrové mléko je jedním z nejvíce sledovaných produktů, nejen z hlediska mikrobiálního, ale také z hlediska technologického, chemického a senzorického. Cílem diplomové práce bylo sledování vlivu přerušení chladírenského ...