• Metody řízení jakosti při příjmu syrového masa 

      Syrovátková, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
      Diplomová práce se zabývá oblastmi složení masa, systémů řízení kvality, zejména pak BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard), HACCP (analýzy rizik a kritických kontrolních bodů) a ISO ((Mezinárodní ...
    • Sledování ukazatelů kvality osiva hrachu setého (Pisum sativum L.) u vybrané skupiny odrůd 

      Vlček, Jiří (Jihočeská univerzita, 2017)
      Cílem diplomové práce bylo zhodnotit vybrané parametry poukazující na kvalitu osiva hrachu (Pisum sativum L.) u zvolené skupiny dvou odrůd Gambit a Salamanca. Literární rešerše, je zaměřena především na produkci hrachu u ...
    • Systémy hodnocení jakosti při zpracování zemědělských produktů 

      Svoboda, Petr (Jihočeská univerzita, 2012)
      Cílem této diplomové práce je doporučit optimální cestu pro vytvoření spolehlivého systému kontroly jakosti výrobků rostlinného a živočišného původu. U vybraných podniků byly sledovány hlavní aspekty těchto systémů a ...