• Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku 

      Doubravová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2021)
      Senzorická kvalita mléčných výrobků, u nichž byl mléčný tuk nahrazen tukem rostlinným, může mít vliv na preference spotřebitelů. Cílem práce bylo posoudit senzorické vlastnosti mléčných produktů a produktů, u nichž byla ...
    • Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů 

      Halámková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2012)
      Cílem diplomové práce bylo provést pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnocení vybraných mléčných produktů. Na základě navrženého dotazníku se provedl zároveň průzkum týkající se spotřeby a obliby vybraných ...
    • Struktura trhu s bioprodukcí v jižních Čechách 

      Hulanová, Monika (Jihočeská univerzita, 2012)
      Cílem diplomové práce byl výběr hlavních druhů bioprodukce, zmapování struktury bioprodukce z hlediska původu a zjištění prodaného objemu vybraných biopotravin v jižních Čechách. Pro mapování struktury bioprodukce byla ...